رو عنوان : تجهیز ناوگان بیمار بر فوریت های پزشکی
عنوان : ‍ ‍ دو دستگاه "آمبولانس پیشرفته و مجهز" به ناوگان بیمار بر فوریتهای پزشكی شوشتر اضافه شد
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۵

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

‍ ‍ دو دستگاه "آمبولانس پیشرفته و مجهز" به ناوگان بیمار بر فوریتهای پزشکی شوشتر اضافه شد دکتر فرهاد ابول نژادیان رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر از اضافه شدن دو دستگاه آمبولانس مدرن و مجهز مدل "بنز ۳۱۵ اسپرینتر" به ناوگان بیمار بر مرکز فوریت های پزشکی شهرستان شوشتر و با اعتباری در حدود ۷۰۰ میلیون تومان خبر داد و افزود: اولین گروهی که در شرایط اورژانسی، تصادفات، حوادث طبیعی و سکته های قلبی و مغزی به بالین بیمار می شتابند تکنسین های فوریت پزشکی هستند و به همین علت به‌روز بودن تجهیزات "مرکز فوریت های پزشکی" بسیار حساس و حیاتی است و نقش مهمی در نجات جان بیماران دارد. بنابراین ما بعنوان متولی سلامت مردم وظیفه داریم تجهیزات و آمبولانس های مستهلک و فرسوده را کنار بگذاریم و مطابق با استانداردهای جهانی در این حوزه حرکت کنیم و خوشحالیم که روز به روز گام های بلندتری در این مسیر برداشته می شود. به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، این دو آمبولانس پیشرفته که مجهز به دستگاهِ شوک قلبی، ونتیلاتور و احیای قلبی می باشند امروز ۱۳ دیماه و باحضور نماینده محترم مردم شوشتر و گتوند، سردار گیلانی، جناب آقای کجبافی معاون فرمانداری شهرستان شوشتر و حجت الاسلام ظاهری امام جمعه موقت شهرستان رونمایی شدند.