رو عنوان : عملکرد بسیار خوب "تیم جراحی بیمارستان الهادی(ع)"
عنوان : عملكرد بسیار خوب "تیم جراحی بیمارستان الهادی(ع)"، مادر ۴۱ ساله را از مرگ حتمی نجات داد
 ۱۳۹۶/۱۰/۰۴

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

‍ عملکرد بسیار خوب "تیم جراحی بیمارستان الهادی(ع)"، مادر ۴۱ ساله را از مرگ حتمی نجات داد دکتر "سمانه کاشی" سرپرست بیمارستان الهادی (ع) از نجات جان یک مادر ۴۱ ساله در این بیمارستان خبر داد. به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر شب گذشته مادری ۴۱ ساله و بارداري هفتم پس از وضع حمل دچار خونریزی شدید و غير قابل كنترل گردید که بلافاصله به اتاق عمل منتقل شده و تیم جراحی طی یک جراحی چند ساعته موفق شدند خونریزی را متوقف نمایند. در نهایت با عملکرد به موقع تیم جراحی بیمارستان الهادی (ع)، این مادر ۴۱ ساله که خون بسیاری از دست داده بود از مرگ حتمی نجات یافت. خانم دکتر کاشی ضمن ابراز خوشحالی از نجات جان این مادر بیان کرد: خوشبختانه حال عمومی بیمار مساعد است و جا دارد از سر کار خانم دکتر نینا اصغری فرد، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی، همچنین خانم دکتر قاضی نژاد و دکتر بیگدلی متخصص بیهوشی کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم. ایشان همچنین با تشکر ویژه از آزمایشگاه بیمارستان الهادی(ع) و واحد بانک خون و تشكر ويژه از سركار خانم شامنصوري مدير محترم بيمارستان و خانم دکتر قنواتی معاونت درمان که توانستند در کوتاهترین زمانِ ممکن، فرآورده های خونی را جهت تزریق به بیمار در اختیار پزشکان قرار دهند افزود: مجموعه تلاش های پزشکان و پرسنل پرتلاش آزمایشگاه، تکنسین های اتاق عمل و دیگر پرسنل کادر درمان باعث شد تا بیمار در لحظات آخر به زندگی بازگردد و همه باید شکرگزار خداوند بزرگ باشیم که نعمت حیات و مراقبت از فرزند را بار دیگر به این مادر ارزانی داشت.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر