رو عنوان : سردار گیلانی: سرعت پیشرفت بخش سلامت شوشتر غیر قابل تصور است
عنوان : سردار گیلانی نماینده مردم شهرستان های شوشتر و گتوند سرعت پیشرفت بخش سلامت را غیر قابل تصور و عملكرد دكتر ابول نژادیان را جهادی دانست
زير عنوان : عملکرد جهادی دکتر ابول نژادیان در حوزه سلامت
 ۱۳۹۶/۰۹/۱۵

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

سردار گیلانی،نماینده محترم شهرستان های شوشتر و گتوند : سرعت پیشرفت بخش سلامت شوشتر غیر قابل تصور است.دکتر ابول نژادیان جهادی عمل می کند.
نماینده محترم شهرستان های شوشتر و گتوند در مجلس شوری اسلامی، در مراسمی که به مناسبت "روز دانشجو" در سالن سلامت دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد اظهار کرد: سرعت پیشرفت بخش سلامت شوشتر غیر قابل تصور است و وقتی وزیر برای افتتاح پروژه ها می آید باید ایشان را قانع کنیم که این پیشرفت ها بزرگنمایی نشده و عین واقعیت اند.
وی افزود: بیش از پنجاهو چهار پروژه تنها در مدت 18 ماه از فعالیت دکتر ابول نژادیان و تیم پر تلاش ایشان با هیچ منطقی قابل وصف نیست و جالب اینجاست که تمام این ها در زمانی اتفاق افتاده که دولت با خشکسالی مالی روبه رو است و ما از حساب ریال به ریال بودجه دولت اگاهیم . این یعنی مدیریت دلسوز جهادی این دانشکده به بهترین نحو عمل می کند.
ایشان همچنین در پایان بیانات خود خطاب به دانشجویان علوم پزشکی شوشتر بیان داشت: شوشتر شهر بزرگان است و شما باید بعنوان دانشجویان این شهر تلاش کنید که نه فقط در اینجا بلکه در تمام عرصه ها ی ملی و جهانی بهترین باشید.
وی همچنین از دانشجویان خواست با مطالعه فرهنگ اصیل و تاریخ ریشه دار شوشتر در انتقال آن به دیگران و خانواده های خود کوشا باشند و عملکرد الگو های اخلاق ،تخصص و علم را سر لوحه کار خود قرار دهند.