رو عنوان : دستگاه لیزر چشمی
عنوان : برای نخستین بار؛ دستگاه لیزر چشمی وارد چرخه چشم پزشكی شهرستان شوشتر شد
زير عنوان : برای نخستین بار دستگاه لیزر چشمی پیشرفته یاگ لیزر وارد چرخه چشم پزشکی شوشتر شد
 ۱۳۹۶/۰۹/۱۴

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

‍ برای نخستین بار؛ دستگاه لیزر چشمی وارد شوشتر شد دستگاه لیزر چشمی پیشرفته "یاگ لیزر" برای اولین بار وارد چرخه چشم پزشکی شهرستان شوشتر شد؛ وابستگی بهداشت و درمان شوشتر و اعزام بیماران مختلف به مراکز درمانی شهر اهواز ، هرروز کمتر از گذشته می شود. دکتر ابول نژادیان رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر از ورود و آغاز به کار دستگاه پیشرفته "یاگ لیزر" با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال خبر داد. دکتر قمی، متخصص چشم پزشکی که به تازگی فعالیت خود را در شهرستان شوشتر آغاز کرده در رابطه با عملکرد این دستگاه بیان داشت: به زبان ساده باید گفت که با این دستگاه می توان بیماران مستعد برای نوع خاصی از حمله فشار چشمی را شناسایی و درمان کرد. تاکنون بیماری که دچار حمله چشمی می شد باید برای مداوا به اهواز اعزام می گردید و از این جهت یاگ لیزر را می توان "نجات دهنده چشم" نامید. وی افزود: این دستگاه قابلیت تمیز کردن "کپسول چشم" را دارد و بیمارانی را که در اثر عمل آب مروارید دچار "کدورت دید" شده اند نیز درمان می کند. وی همچنین عنوان کرد: اساسی ترین مطلب در رابطه با این دستگاه این است که در معاینات کاملا به ما نشان می دهد چه کسانی مستعد انواع خاص فشار چشمی هستند و باید درمان شوند، همچنین درمان با این دستگاه پیشرفته کاملاً بدون درد و بدون عارضه بوده و هیچ تاثیری در وضوح دید بیمار ندارد.