رو عنوان : درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر در هجدهمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
عنوان : هجدهمین كنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشكی كشور
زير عنوان : هجدهمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور قزوین
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۰

💢  افتخاری دیگر برای شوشتر
🔆 درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر  در هجدهمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
📢منتخب شدن دانشجویان دانشکده علوم پزشكی شوشتر در كنگره های سالیانه علوم پزشكی كشور
✔️هجدمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور ازتاریخ 96/6/14الی 96/6/17به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزارشد.
 ✅ 8 مقاله دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی شوشتردر این کنگره پذیرفته شد.در اختتامیه کنگره 10پوستر به عنوان منتخب اعلام گردید.
  ❎ در پنل بیماری های غیر واگیر، آقای حامد ارسالی دانشجوی رشته ی علوم تغذیه و  خانم نگین همتی دانشجوی رشته ی پرستاری موفق به کسب رتبه برتر شدند.
✅همچنین در کنگره بین المللی پرستاری ایران وجهان که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه  که ازتاریخ 96/6/15 الی 96/6/17برگزار گردید ،
❎ خانم نگین همتی دانشجوی رشته ی پرستاری در قسمت سخنرانی پنل اخلاق به عنوان سخنران برترانتخاب شدند.