رو عنوان : فراخوان جذب دستيار پژوهشي
زير عنوان : جذب دستيار پژوهشي
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
فراخوان جذب دستيار پژوهشي
به استحضار مي‌رساند معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در راستاي راهبردهاي كلان و اقدامات ملي سند راهبردي كشور در امور نخبگان (مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي- سال ۱۳۹۱) از آذر‌ماه سال ۱۳۹۳ با مصوبه شوراي معاونين وزارت بهداشت و هماهنگي معاونت توسعه مديريت و منابع وزارت، برنامه جذب دستيار پژوهش (پزشك/داروساز/دندانپزشك عمومي مشمول طرح نيروي انساني) در مراكز تحقيقاتي مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي را در دستور كار خود قرار داده است.
همچنين با هماهنگي دفتر ثبت‌نام و توزيع پيام‌آوران بهداشت وزارت متبوع، در تيرماه ۱۳۹۴ برنامه جذب دستيار پژوهش سرباز در مراكز تحقيقاتي را آغاز نموده است.   علاقمندان و دارندگان شرايط لازم مي توانند به پورتال " برنامه جذب دستياران پژوهشي  به نشاني http://rap.hbi.ir مراجعه و اطلاعات بيشتر را مطالعه نمايند.
لازم به ذكر است در حال حاضر ستاد نيروهاي مسلح با جذب دستيار پژوهش سرباز در مراكز تحقيقاتي استان تهران، استان گيلان، استان مازندران، استان قم، استان قزوين، استان سمنان، استان مركزي، استان زنجان، استان البرز، استان اصفهان، شهر تبريز، شهر شيراز و شهر مشهد موافقت نكرده است و اطلاع‌رساني در دانشگاه‌‌هاي شهرهاي مذكور مي‌بايست با هدف جذب متقاضيان در مراكز ساير دانشگاه‌ها انجام گيرد. هرگونه تغيير در پذيرش شهرها در خبرهاي صفحه نخست سامانه برنامه درج و به روزرساني خواهد شد.