English چهارشنبه, 26 مهر 1396 English
عنوان : مصاحبه ی اختصاصی روابط عمومی دانشكده علوم پزشكی شوشتر
زير عنوان : با دکتر مطلق[مدیر کل دفترسلامت جمعیت ، خانواده ومدارس،وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی]
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۰
در بازدید روز چهارشنبه 7 تیر ماه از مرکز بهداشتی درمانی عرب حسن وبخش های مختلف این مرکز ،برنامه اجرای بسته های خدمتی براساس گروههای سنی از نوزاد تا سالمند در حال انجام بود ؛همچنین این مرکز با داشتن ۹خانه بهداشت ویک خانه بهداشت ضمیمه، با شاخصهایی موجود کشوری مطابقت داشت .

وی افزود آموزشهای لازم چه از طرف به ورزان عزیز وچه از طرف کارشناسان برای کاهش مرگ نوزادان ، کاهش مرگ کودک ومادر باردار در آن مرکز صورت می گرفت . این مقام مسئول با تقدیر از پرسنل آن مرکز بیان داشت: پزشکان مرکز بسیار مسلط بودند .

مدیر کل دفتر سلامت در ادامه گفت : سامانه سیب در آنجا به خوبی انجام میشد، برنامه ها و مراقبتها ثبت می شد که از نظر من پایش ومراقبتی که از طریق معاونت بهداشت دانشکده انجام می شد، بسیار خوب بوده است و نتیجه از نظر من مطلوب بود .

مطلق افزود : بازدیدی از پایگاه پایگاه سلامت ومرکز جامع سلامت داشتم که برنامه ال سی دی و بسته خدمت برای نوزادان وکودکان و نوجوانان جوانان میانسالان وسالمندان ، مادران باردار و اجرای برنامه باروری سالم در حال انجام بود؛ که شاخصها تفکیک شده و مراقبتها مشخص بود و همه اینها در ثبت سامانه میشد که خوشبختانه با شاخص های کشوری مطابقت داشت .

دکتر مطلق گفت : در بیمارستان نیز از بخش نوزادان ,کودکان ,مادران باردار و زایمان بازدید به عمل آمد ؛ که خوشبختانه ده فرمان دوست دار کودک ومادر در آنجا اجرا می شد .

مطلق راجع به مراقبتهای مادران باردار و آموزشهای لازم برای زایمان طبیعی عنوان کرد: خوشبختانه براساس دستورالعملها وبسته های خدمتی که از طرف ستاد وزارتخانه فرستاده شده، فعالیت ها در حال صورت گرفتن هستند حتی در بعضی از شاخص ها از شاخص های کشوری نیز جلوتر هستند .

ایشان در پایان گفت :جا دارد از همه مسئولین، ریاست دانشکده، کارشناسان وپرستاران ، ماماها و رئیس بیمارستان ومعاونت های مختلف تشکر کنم ، که کارها به خوبی انجام شده بود.

لینک خبر در کانال روابط عمومی
: https://t.me/shoushtarums/27