English پنج‌شنبه, 29 تير 1396 English
عنوان : بازدید دكتر مطلق از مراكز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشكی شوشتر
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
بازدید دکتر مطلق از مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی  شوشتر
درتاریخ1396/04/07 دکتر مطلق مدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده ومدارس وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی با حضور در بین پرسنل وبازدید از مراکز بهداشتی درمانی  وبخشهایی از بیمارستان الهادی به بیان دیدگاههای خود پرداختند .
ایشان اظهار داشتند روند پیشرفت بسیار عالی است اما جای آن دارد که بیمارستان نوساز ومجهز وبسیار بزرگتر برای شوشتر در نظر گرفته شود .ایشان اظهار داشتند پیشرفتهایی که در دوساله اخیرصورت گرفته است چشمگیر وقابل تحسین است .در این نشست خانم دکتر گنج ومهندس رجبی گزارشی در رابطه با فعالیتهای صورت گرفته ارائه دادند .