English جمعه, 11 فروردين 1396 English
رو عنوان : معاون درمان دانشکده علوم پژشکی شوشتر؛
عنوان : بیمارستان های شوشتر در ایام نوروز و چهارشنبه آخر سال آماده باش هستند/ والدین رفتار فرزندان خود در چهارشنبه سوری را مدیریت كنند
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۴

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: بیمارستان‌های شهرستان در دو مقطع زمانی چهارشنبه آخر سال و تعطیلات نوروز به‌صورت آماده‌باش هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر؛ دکتر صغری گنج با اعلام این خبر اظهار داشت: به منظور ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات درمانی در ایام نوروز و برای رفاه حال مراجعین و بیماران در تمام ایام تعطیلات نوروزی و چهارشنبه آخر سال، بیمارستانها و مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان آمادگی کامل جهت پذیرش بیماران را دارند.

وی افزود: آیین چهارشنبه سوری یک فرهنگ در جامعه ایرانی است که با هیجان بین مردم انجام می شود اما متاسفانه درد و رنجی هم برای بعضی خانواده ها ایجاد می کند.

معاون درمان دانشکده با اشاره به اینکه به خانواده ها توصیه می شود که مراقب فرزندانشان باشند، تاکید کرد: در برگزاری این آیین والدین فرزندانشان را مدیریت کرده و با امنیت بالا در این جشن آنها را همراهی کنند لذا جلوگیری والدین در برگزاری این جشن باعث حادثه آفرینی بیشتر می شود.

وی همچنین در خصوص کشیک های نوروزی افزود: در اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) متخصصین طب اورژانس حضور تمام وقت دارند و برنامه کشیک های نوروزی جهت اطلاع به وزارت بهداشت و همچنین ستاد رها در استان ارسال شده است.

دکتر گنج ادامه داد: درمانگاه های تخصصی دانشکده شامل (پاپهن، کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء و الهادی از تاریخ 5/1/96 نیز دایر می باشند و همچنین درمانگاه دندانپزشکی نیز در مرکز بهداشتی شماره 2 شهری فعال می باشد.

معاون درمان دانشکده در پایان تصریح کرد: همچنین لازم است روسای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در طول مدت اجرای طرح آماده‌باش نوروزی، به صورت مستمر نحوه ارائه خدمت به بیماران را نظارت کرده و درخصوص رفع مشکلات احتمالی به سرعت اقدام کنند.