عنوان : بازدید ارزیابان اعتبار بخشی وزارت بهداشت از دانشكده علوم پزشكی شوشتر
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۵

در ابتدای این بازدید، نشستی پیرامون اعتبار بخشی از واحد ها و بخش های مختلف دانشکده با حضور تیم ارزیابان بیرونی اعتبار بخشی موسسه ای وزارت بهداشت، رئیس دانشکده و معاونین دانشکده در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر؛ دکتر فرهاد ابول نژادیان ضمن یادآوری اهمیت و تاکید بر لزوم اعتباری بخشی و خود ارزیابی در دانشکده  گفت: امیدواریم  با روند صحیح اعتبار بخشی در دانشکده، چالش ها ، نقاط ضعف و قوت به خوبی در تمامی قسمت ها مشخص شود .

وی در ادامه گزارش کلی از اقدامات  و دستاورد های مهم دانشکده در حوزه های آموزش، پژوهش و توسعه ارائه کرد و آینده ای روشن را برای دانشکده علوم پزشکی شوشتر به عنوان دانشکده  نوپای با توجه به محدودیت و کاستی ها در  زیرساخت ها ترسیم نمود .

خانم مرضیه نجف وندزاده دبیر اعتبار بخشی موسسه ای نیز خلاصه ای از اقدامات خود ارزیابی دانشکده را که شامل تشکیل کمیته و برگزاری جلسات هماهنگی، تدوین مصادیق نشانگرها، ابلاغ استانداردها به همراه نشانگرها و مصادیق به معاونت ها، تکمیل فرمهای خود ارزیابی و مستندات مربوطه، اجرای خود ارزیابی توسط دانشکده و ارزیابی درونی توسط ارزیابان منطقه 4 آمایشی اعلام کرد.

گفتنی است پس از جلسه مقرر شد بازدیدها به شکل موازی از ستاد معاونتها، دانشکده ها، EDC و خوابگاه و ... به بررسی چگونگی انجام فعالیت ها و بررسی استانداردهای الزامی و ترجیحی در فعالیت های دانشکده پرداخته شود و در نهایت، طی نشستی با ریاست و معاونین دانشکده علوم پزشكي شوشتر، بازخورد و نتایج حاصل شده از این بررسی ها را که قرار است در قالب گزارشی، به وزارت بهداشت منعکس شود، اعلام گردد .