رو عنوان : دکتر هاشمی؛
عنوان : دانشكده شوشتر استعداد تبدیل به دانشگاه علوم پزشكی را دارد/ در شرایطی كه همه نگران تأمین هزینه های جاری كشور بودند، طرح تحول نظام سلامت به خوبی اجرا شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۴

مراسم آئین افتتاحیه پروژه های بهداشتی و درمانی دانشکده شوشتر با حضور  سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت،  درمان و آموزش پزشکی، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر فرهاد ابول نژادیان رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر، سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار شهرستان و دیگر مسئولین در محل تالار سلامت دانشکده برگزار شد.

وزیر بهداشت در این آیین گفت: امیدوارم همه ما در مسیر آرمان های الهی شهدا و فرزندان حضرت فاطمه زهرا (س) قرار داشته باشیم و شاهد ارتقاء خدمات بهداشتی و درمانی در همه نقاط ایران اسلامی باشیم.

دکتر سید حسن هاشمی اظهار داشت: شوشتر جز شهرهای مهم و نگین فرهنگی استان خوزستان می باشد و از گذشته های دور فارغ از مظاهر حکومتی و اقتدار موجود، این شهرستان جایگاه دارالمومنین و منزلگاه عالم بزرگ ربانی و امین همه اقشار جامعه، علامه محمد تقی شیخ شوشتری بوده است.

وی با اشاره به ایجاد اثرات ارزشمند توسط نقش آفرینان قبل و بعد از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس،تصریح کرد: جز افتخارات همه مدیران نظام جمهوری اسلامی خواهد بود که به استان خوزستان خدمت کنند.

وی افزود: در شرایطی که همه نگران تأمین هزینه های جاری کشور بودند، طرح تحول نظام سلامت به خوبی اجرا شد.

هاشمی عنوان کرد: امروز شاهد افتتاح بخش ویژه برای نوزادان در بیمارستان الهادی (ع) بودیم، همچنین فوق تخصص نوزادان نیز در این بخش در کنار متخصصان کودکان مشغول به ارائه خدمت شد. در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) نیز بخش سی تی اسکن افتتاح شد، بخش MRI این بیمارستان نیز در حال آماده شدن است و تا سال آینده راه‌اندازی خواهد شد .

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به افتتاح پایگاه اورژانس شهری و دانشکده پیرا پزشکی، تصریح کرد: دانشکده شوشتر استعداد تبدیل به دانشگاه علوم پزشکی را دارد ولی این دانشکده باید در کنار دانشگاه عظیم و تاریخی علوم پزشکی جندی شاپور اهواز قرار داشته باشد چراکه در غیر اینصورت رشد آن به صورت ناقص خواهد بود و مراحل لازم جهت تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه باید در شورای گسترش مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی اظهار کرد: هر دولتی دارای نکات قوت و ضعف می باشد، اما در این بین باید به خاطر داشته باشیم یادآوری نکات قوت و بیان ایرادات، مشکلات و نقاط ضعف در محیطی صمیمی، با لحنی آرام و در راستای حل مشکل، سبب تقویت بیشتر قوا برای دستیابی به اهداف مدنظر خواهد شد، اما متاسفانه سالها است که صفت قدرشناسی در بین ما نادیده گرفته شده است .

هاشمی بیان داشت: صرف نظر از نسبت های خویشاوندی باید نقاط قوت و ضعف یادآوری شود و گاهاً همین احساس خویشاوندی و روابط قومیتی سبب شده تنها به تمجید پرداخته شود و در مورد سایرین تنها نقص ها دیده شود، در صورتیکه این به گونه ای تبعیض جزو اخلاق اسلامی و انسانی نیست و در نهایت تنها نتیجه این نوع برخورد، لجبازی خواهد بود .

وی گفت: در استان خوزستان دولت در حال تلاش برای فایق آمدن بر مشکلات است که در این بین مدیریت نقش بسزایی دارد و مایه افتخار است که استاندار خوزستان در راستای حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان و سایر حوزه ها شبانه روز تلاش می کند .

وزیر بهداشت  خاطر نشان کرد: یکی از محدودیت های دولت ها محدودیت منابع مالی است که منجر به وقوع شرایط نامساعدی شده است و در دولت یازدهم این مشکلات نسبت به گذشته بی سابقه بوده است، در عین حال با تحریم های ظالمانه ای نیز روبرو بوده است، هم چنین کاهش مبلغ فروش بشکه های نفت وقایع طبیعی، در برخی موارد مدیریت نادرست نیز مزید بر این مشکلات بود و دولت را با تنگناهای زیادی مواجه کرد، در حالی که همه نگران تأمین هزینه های جاری کشور بودند، طرح تحول نظام سلامت به خوبی اجرا شد .

وی با اشاره به اینکه بخشی از توقعات به حق می باشد، عنوان کرد: البته دولت مخالفان بسیار زیادی دارد که گاهاً با ایجاد توقعات بیش از حد خدمات دولت را با چالش روبرو میکنند و این امر منصفانه نیست .

هاشمی خاطر نشان کرد: باید مسئولین، مردم، رسانه ها و گروههایی که افکار مردم را هدایت می کنند نباید به گونه ای عمل کنند که باعث ایجاد دیدگاه نارضایتی در جامعه شوند، چرا که بدین نحو شادابی نیز دیگر در جامعه نخواهد بود .

وزیر بهداشت در پایان با قدردانی از خدمات صورت گرفته در شهرستان شوشتر، گفت: امیدواریم بیمارستانی که وزارت راه و ترابری بعد از 5 سال وقفه دوباره احداث آن را شروع کرده است، بزودی به اتمام برسد، همچنین پروژه های نیمه تمام  کلینیک ویژه و توسعه اورژانس نیز هر چه سریعتر راه اندازی شود و ان شالله با ایجاد بخشی در بیمارستان الهادی، آن را به بیمارستان تخصصی کودکان و زنان و زایمان ارتقا داد.